Brâul de Jos leagă locurile emblematice ale abruptului Pietrei Craiului

Brâul de Jos cel mai tehnic brâu din Carpați

Recent am străbătut cu pricepere segmentul cel mai tehnic al Brâului de Jos din Piatra Craiului, acel tărâm uluitor dintre Vâlcelul Crăiței și drumul lui Deubel.

Acest pasaj, cunoscut sub numele de „Brâul Florilor de Colț” sau „Brâul Înflorit”, ne-a purtat în inima sălbăticiei puțin umblate a bazinului Șpirlei, printre hornuri și turnuri impresionante. Aici, am înfruntat stânca friabilă și ne-am confruntat constant cu expunerea amețitoare a celui mai tehnic brâu alpin al Carpaților.

Brâul de Jos leagă locurile emblematice ale abruptului Pietrei Craiului: de la Malul Galben, punctul de plecare al traseului Anghelide, până la Crăița, Drumul lui Deubel și Umărul de Jos. O legătură magică ce ne-a purtat printr-un labirint de trasee, fiecare palpitând de viață și provocare.

Nu a fost o cățărare ușoară – dificultatea de grad III-IV UIAA ne-a provocat, iar stânca fragilă ne-a pus răbdarea la încercare.

Aventura noastră a fost o experiență plină de adrenalină, un moment în care am atins limitele noastre și am explorat necunoscutul.

Dacă dorești să împărtășești detalii sau să explorezi și alte povești, suntem aici pentru a asculta și pentru a te îndruma cu orice informații de care ai nevoie.

 

Dacă vrei să vezi mai multe poze din turele noastre accesează albumul foto Braul de Jos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *